By My Beard

Site-ul producătorului: www.beardguru.sk/c/vyrobcovia/by-my-beard

 • By My Beard ulei de barbă 30 ml 25 RON 25%

  NEW SEASON

  By My Beard ulei de barbă 30 ml

  Un amestec dintre cele mai bune ingrediente naturale creează un ulei de condiționare care se absoarbe rapid pentru a condiționa părul și pielea din barbă. Cu un parfum masculin delicat.

  Vypredané

  18 RON

  25 RON Discount 6 RON

 • Șampon pentru barbă By My Beard 300 ml 25 RON 25%

  NEW SEASON

  Șampon pentru barbă By My Beard 300 ml

  Fabricat dintr-un amestec special de balsamuri pentru piele și păr, împreună cu proprietățile antibacteriene ale uleiului de arbore de ceai, nu numai că vă va menține părul din barbă curat, moale și ușor de gestionat, dar va ajuta și la prevenirea iritației și împrospăta pielea. Potrivit pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru cele mai sensibile.

  Vypredané

  18 RON

  25 RON Discount 6 RON

 • Balsam pentru barbă și față By My Beard 300 ml 25 RON 25%

  NEW SEASON

  Balsam pentru barbă și față By My Beard 300 ml

  Un preparat uimitor potrivit pentru orice tip de barbă și mustață, fie că este vorba de miriște de patru zile, barbă nouă sau o mustață groasă și plină. Conține mentol pentru a ajuta la ameliorarea mâncărimii și iritațiilor în stadiile incipiente de creștere și un amestec unic de uleiuri esențiale pentru proprietățile lor hidratante. Este suficient de blând pentru utilizarea zilnică pentru a...

  Vypredané

  18 RON

  25 RON Discount 6 RON

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă