STEJAR perie de barbie fina

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

154 RON 30%
Peria pentru barbă ajută la îndepărtarea delicată a pielii uscate și a părului mort de pe barbă și mustață. 2 tipuri de peri naturali de mistret de diferite grosimi sunt inglobate in lemn de stejar lacuit negru. Miezul interior al pensulei este realizat din peri negri mai groși și sunt înconjurați de peri albi mai fine. Datorită acestei perii, ajută și la îndepărtarea mustaților și a bărbii proaspăt tăiate. Dimensiunile periei sunt de 9,2 cm x 5,1 cm. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

154 RON Discount 46 RON

108 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: OAK

Descriere
Peria pentru barbă ajută la îndepărtarea delicată a pielii uscate și a părului mort de pe barbă și mustață. 2 tipuri de peri naturali de mistret de diferite grosimi sunt inglobate in lemn de stejar lacuit negru. Miezul interior al pensulei este realizat din peri negri mai groși și sunt înconjurați de peri albi mai fine. Datorită acestei perii, ajută și la îndepărtarea mustaților și a bărbii proaspăt tăiate. Dimensiunile periei sunt de 9,2 cm x 5,1 cm.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

5/5

Adaugă

Nici un comentariu

STEJAR perie de barbie fina
STEJAR perie de barbie fina

108 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă