Silvermax Single Edge 100 buc

NEW SEASON

40 RON 25%
Jumătățile de ras din oțel japonez sunt ideale pentru orice frizerie și pentru bărbații care folosesc aparatul de ras pentru a se bărbieri. Bricile sunt foarte ascuțite și vor satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Pachetul contine 100 de bucati, pe jumatate sparte. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

40 RON Discount 10 RON

30 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Descriere
Jumătățile de ras din oțel japonez sunt ideale pentru orice frizerie și pentru bărbații care folosesc aparatul de ras pentru a se bărbieri. Bricile sunt foarte ascuțite și vor satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Pachetul contine 100 de bucati, pe jumatate sparte.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

3.8/5

Adaugă

Nici un comentariu

Silvermax Single Edge 100 buc
Silvermax Single Edge 100 buc

30 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă