Uppercut Deluxe ulei de barbă 30 ml

NEW SEASON

97 RON 25%

Uppercut Deluxe ulei de barbă 30 ml

Rating

4.61/5 (18x)

Nou de la Uppercut Deluxe! Uleiul de barbă vine într-o sticlă elegantă mată, este potrivit pentru toate tipurile și lungimile de barbă. Combinația de paciuli și piele dulce a creat o combinație grozavă și nu te vei sătura de ea nici măcar cu utilizarea zilnică. Volum 30 ml. Citește mai mult

Vypredané

97 RON Discount 24 RON

73 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Uppercut Deluxe

Descriere
Nou de la Uppercut Deluxe! Uleiul de barbă vine într-o sticlă elegantă mată, este potrivit pentru toate tipurile și lungimile de barbă. Combinația de paciuli și piele dulce a creat o combinație grozavă și nu te vei sătura de ea nici măcar cu utilizarea zilnică. Volum 30 ml.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.61/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă