Slick Gorilla Clay Pomadă 75g

NEW SEASON

74 RON 25%

Slick Gorilla Clay Pomadă 75g

Rating

4.39/5 (18x)

Produs de styling fără parabeni de la Slick Gorilla - Îmbogățit cu ingrediente naturale, recoltate etic. Fixare puternică și pieptănare constantă pe tot parcursul zilei - nu se usucă. Oferă textura perfectă coafurii. Pomada, pe baza de ceara, cu spalare mai proasta fata de produsele de apa. Vegan și ecologic. Cu cât folosești mai mult, cu atât vei obține fixarea mai puternică. Citește mai mult

Vypredané

74 RON Discount 18 RON

56 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Slick Gorilla

Descriere
Produs de styling fără parabeni de la Slick Gorilla - Îmbogățit cu ingrediente naturale, recoltate etic. Fixare puternică și pieptănare constantă pe tot parcursul zilei - nu se usucă. Oferă textura perfectă coafurii. Pomada, pe baza de ceara, cu spalare mai proasta fata de produsele de apa. Vegan și ecologic. Cu cât folosești mai mult, cu atât vei obține fixarea mai puternică.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.39/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă