Pieptene cu greble uppercut CB11

NEW SEASON

49 RON 25%

Pieptene cu greble uppercut CB11

Rating

5/5 (1x)

Rake Comb este util atât pentru frizer, cât și pentru tipul de acasă. A fost special conceput pentru coafuri Modern Classic. Spre deosebire de piepteni obișnuiți, acesta a fost făcut pentru a crea linii în păr și un aspect natural al coafurii. Pieptene este fabricat din plastic durabil și durabil și poate fi înmuiat în dezinfectanți precum Barbicide. Citește mai mult

Vypredané

49 RON Discount 12 RON

37 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Uppercut Deluxe

Descriere
Rake Comb este util atât pentru frizer, cât și pentru tipul de acasă. A fost special conceput pentru coafuri Modern Classic. Spre deosebire de piepteni obișnuiți, acesta a fost făcut pentru a crea linii în păr și un aspect natural al coafurii. Pieptene este fabricat din plastic durabil și durabil și poate fi înmuiat în dezinfectanți precum Barbicide.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă