Balsam cu keratina NISHMAN

NEW SEASON LEN TERAZ -%

35 RON 25%
Balsam de păr profesional fără siliconi, parabeni și sulfați conceput pentru uz zilnic. Keratina redă aspectul natural al părului și luptă eficient împotriva părului deteriorat.Recomandăm aplicarea balsamului pe părul umed, spălat. Pentru rezultate optime, lăsați să acționeze cel puțin 5 minute și apoi clătiți cu apă. Citește mai mult
Mărimea

Selectează varianta

Selectează varianta

35 RON Discount 9 RON

de la 26 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: NISHMAN

Descriere
Balsam de păr profesional fără siliconi, parabeni și sulfați conceput pentru uz zilnic. Keratina redă aspectul natural al părului și luptă eficient împotriva părului deteriorat.Recomandăm aplicarea balsamului pe părul umed, spălat. Pentru rezultate optime, lăsați să acționeze cel puțin 5 minute și apoi clătiți cu apă.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

3.75/5

Adaugă

Nici un comentariu

Balsam cu keratina NISHMAN
Balsam cu keratina NISHMAN

de la 26 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă