Dauntless ulei de barbă 59 ml

NEW SEASON

89 RON 25%

Dauntless ulei de barbă 59 ml

Rating

5/5 (1x)

Pe piață există astăzi tonice pentru păr, uleiuri de barbă și diverse creme de mâini. 3 produse diferite pentru a vă ajuta în 3 moduri diferite. Dar de ce ai nevoie de 3? Aceasta a fost inspirația pentru Dauntless Grooming Oil. Un ulei hrănitor și reparator all-in-1 care funcționează din cap până în picioare, întinerind complet tot ceea ce atinge. Funcționează pe păr/scalp, bărbie/piele, coate, mâini, picioare, uși care scârțâie sau orice altceva! Citește mai mult
Mirosul

Selectează varianta

Selectează varianta

89 RON Discount 22 RON

67 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Dauntless

Descriere
Pe piață există astăzi tonice pentru păr, uleiuri de barbă și diverse creme de mâini. 3 produse diferite pentru a vă ajuta în 3 moduri diferite. Dar de ce ai nevoie de 3? Aceasta a fost inspirația pentru Dauntless Grooming Oil. Un ulei hrănitor și reparator all-in-1 care funcționează din cap până în picioare, întinerind complet tot ceea ce atinge. Funcționează pe păr/scalp, bărbie/piele, coate, mâini, picioare, uși care scârțâie sau orice altceva!
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Dauntless ulei de barbă 59 ml
Dauntless ulei de barbă 59 ml

67 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă