By Elementum Montibus Cremă Pomadă 120ml

NEW SEASON

99 RON 25%

By Elementum Montibus Cremă Pomadă 120ml

Rating

5/5 (1x)

Crema de styling Montibus By Elementum este o compoziție hrănitoare din ingrediente atent selectate, datorită cărora părul tău va fi hrănit și condiționat corespunzător. Formula revoluționară oferă o fixare moale și un aspect natural mat, care este o bază excelentă pentru un produs de coafat mai puternic sau ca produs final pentru condiționarea fină a părului lung. Citește mai mult

Vypredané

99 RON Discount 25 RON

74 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: by Elementum

Descriere
Crema de styling Montibus By Elementum este o compoziție hrănitoare din ingrediente atent selectate, datorită cărora părul tău va fi hrănit și condiționat corespunzător. Formula revoluționară oferă o fixare moale și un aspect natural mat, care este o bază excelentă pentru un produs de coafat mai puternic sau ca produs final pentru condiționarea fină a părului lung.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă