Ulei de barba Dear Barber 30ml

REDUCERI DE VARĂ

54 RON 30%
Ulei hranitor pentru barba si mustata (30 ml) si pielea de sub ele. Conține ulei de argan, migdale și nucă de cocos. Cu utilizarea regulată, barba este hrănită și sănătoasă. Uleiul este potrivit pentru toată lumea, indiferent de lungimea bărbii. Fabricat în Anglia. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

54 RON Discount 16 RON

38 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Descriere
Ulei hranitor pentru barba si mustata (30 ml) si pielea de sub ele. Conține ulei de argan, migdale și nucă de cocos. Cu utilizarea regulată, barba este hrănită și sănătoasă. Uleiul este potrivit pentru toată lumea, indiferent de lungimea bărbii. Fabricat în Anglia.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Ulei de barba Dear Barber 30ml
Ulei de barba Dear Barber 30ml

38 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă