barbati rock London pomada de par 90ml

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

64 RON 30%

barbati rock London pomada de par 90ml

Rating

4.5/5 (6x)

Conceput pentru coafuri elegante, ofera o fixare ridicata si stralucire medie. Ideal pentru slickbacks și alte stiluri pieptănate, fără a fi prea strălucitor sau gras. Nu se usucă și lasă un aspect mătăsos. Datorită compoziției pe bază de apă, este foarte ușor de spălat. Citește mai mult

Vypredané

64 RON Discount 19 RON

45 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: men rock London

Descriere
Conceput pentru coafuri elegante, ofera o fixare ridicata si stralucire medie. Ideal pentru slickbacks și alte stiluri pieptănate, fără a fi prea strălucitor sau gras. Nu se usucă și lasă un aspect mătăsos. Datorită compoziției pe bază de apă, este foarte ușor de spălat.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă