argilă de păr men rock London 90ml

NEW SEASON

64 RON 25%

argilă de păr men rock London 90ml

Rating

4/5 (2x)

Alege Matt Clay pentru fixarea pe tot parcursul zilei. Conceput pentru un păr mai gros, cu aspect mai plin, oferă o fixare puternică și de lungă durată, cu un finisaj mat casual. Adaugă corp și textură în timp ce creează formă și o ține pe tot parcursul zilei. Ideal pentru părul mai gros, mai sălbatic și mai pieptănat. Îmbogățit cu unt de cacao și ulei de floarea soarelui și migdale pentru a hrăni și condiționa părul. Citește mai mult

Vypredané

64 RON Discount 16 RON

48 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: men rock London

Descriere
Alege Matt Clay pentru fixarea pe tot parcursul zilei. Conceput pentru un păr mai gros, cu aspect mai plin, oferă o fixare puternică și de lungă durată, cu un finisaj mat casual. Adaugă corp și textură în timp ce creează formă și o ține pe tot parcursul zilei. Ideal pentru părul mai gros, mai sălbatic și mai pieptănat. Îmbogățit cu unt de cacao și ulei de floarea soarelui și migdale pentru a hrăni și condiționa părul.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă