Balsam pentru barbă și față By My Beard 300 ml

NEW SEASON

25 RON 25%

Balsam pentru barbă și față By My Beard 300 ml

Rating

3.38/5 (8x)

Un preparat uimitor potrivit pentru orice tip de barbă și mustață, fie că este vorba de miriște de patru zile, barbă nouă sau o mustață groasă și plină. Conține mentol pentru a ajuta la ameliorarea mâncărimii și iritațiilor în stadiile incipiente de creștere și un amestec unic de uleiuri esențiale pentru proprietățile lor hidratante. Este suficient de blând pentru utilizarea zilnică pentru a îngriji pielea de sub miriște, în timp ce ajută la înmuierea bărbii și a mustaței. Citește mai mult

Vypredané

25 RON Discount 7 RON

18 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: By My Beard

Descriere
Un preparat uimitor potrivit pentru orice tip de barbă și mustață, fie că este vorba de miriște de patru zile, barbă nouă sau o mustață groasă și plină. Conține mentol pentru a ajuta la ameliorarea mâncărimii și iritațiilor în stadiile incipiente de creștere și un amestec unic de uleiuri esențiale pentru proprietățile lor hidratante. Este suficient de blând pentru utilizarea zilnică pentru a îngriji pielea de sub miriște, în timp ce ajută la înmuierea bărbii și a mustaței.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

3.38/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă