Ulei de barbă Masveri pentru piele uscată și sensibilă 30 ml

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

74 RON 30%

Ulei de barbă Masveri pentru piele uscată și sensibilă 30 ml

Combinația de uleiuri organice folosite în mod tradițional și extracte naturale a făcut posibilă crearea unui ulei hidratant excelent pentru îngrijirea pielii și a bărbii bărbaților. Este destinat tenului uscat și sensibil pentru îngrijirea zilnică și, de asemenea, ca produs aftershave. Avantajul uleiului este parfumul său bărbătesc, bazat pe cea mai înaltă calitate a compoziției parfumului. Citește mai mult

Vypredané

74 RON Discount 22 RON

52 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Masveri

Descriere
Combinația de uleiuri organice folosite în mod tradițional și extracte naturale a făcut posibilă crearea unui ulei hidratant excelent pentru îngrijirea pielii și a bărbii bărbaților. Este destinat tenului uscat și sensibil pentru îngrijirea zilnică și, de asemenea, ca produs aftershave. Avantajul uleiului este parfumul său bărbătesc, bazat pe cea mai înaltă calitate a compoziției parfumului.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă