Sare de mare Tenax 150 ml

NOUTATE REDUCERI DE VARĂ

59 RON 30%
Aplicați Tenax Sea Salt Spray pe părul umed ca produs de pre-styling pentru a adăuga volum și textura coafurii. Poate fi folosit si pe parul uscat pentru un aspect dezordonat sau un aspect natural cu o fixare usoara. Formula ușoară este pur și simplu spălată cu apă și nu lasă urme. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

59 RON Discount 17 RON

42 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Proraso

Descriere

Aplicați Tenax Sea Salt Spray pe părul umed ca produs de pre-styling pentru a adăuga volum și textura coafurii. Poate fi folosit si pe parul uscat pentru un aspect dezordonat sau un aspect natural cu o fixare usoara. Formula ușoară este pur și simplu spălată cu apă și nu lasă urme.

Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Sare de mare Tenax 150 ml
Sare de mare Tenax 150 ml

42 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă