Pudră de păr Immortal NYC PINK 20g

NOUTATE REDUCERI DE VARĂ

49 RON 30%
Acest amestec inovator ajută la întărirea părului, oferindu-i volum și stil suplimentar complet și perfect, împreună cu un aspect mat natural netratat. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

49 RON Discount 14 RON

35 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Immortal NYC

Descriere

Acest amestec inovator vă ajută să vă întăriți părul, oferindu-i volum și stil suplimentar complet și perfect, împreună cu un aspect mat natural netratat. Această pudră îți permite, de asemenea, să-ți coafezi părul cu ușurință și ajută la menținerea formei acestuia. Oferă o fixare mai puternică atunci când doriți să creați diferite coafuri și când aplicați produsul în mod repetat! Produs 4 în 1: fixare flexibilă, volum, control al încrețirii și aspect natural.

Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Pudră de păr Immortal NYC PINK 20g
Pudră de păr Immortal NYC PINK 20g

35 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă