Immortal NYC Samurai Spirit NISHMAN lotiune de bărbierit 400ml 500ml

NOUTATE REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

54 RON 20%

Immortal NYC Samurai Spirit NISHMAN lotiune de bărbierit 400ml 500ml

Kolínska voda în spray este un supliment excelent pentru îngrijirea zilnică a pielii. Acest parfum revigorant oferă prospețime și energie pe tot parcursul zilei. Datorită ingredientelor dezinfectante din compoziție, poate trata mici tăieturi și leziuni și în același timp distruge microbii. Folosirea regulată a kolínskei apei îmbunătățește semnificativ starea pielii, care va fi foarte netedă și catifelată la atingere după aplicare. Dacă căutați un produs specific, Immortal Kolínska voda Samurai Spirit este una dintre opțiuni. Conține note de vârf de iasomie, mandarină verde și floare de ghimbir, note medii de vanilie și sare, și un fond de ambra, lemn de cedru de Kashmir și lemn de santal. Citește mai mult

Vypredané

54 RON Discount 10 RON

44 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Immortal NYC

Descriere

Kolínska voda în spray este un supliment excelent pentru îngrijirea zilnică a pielii. Acest parfum revigorant oferă prospețime și energie pe tot parcursul zilei. Datorită ingredientelor dezinfectante din compoziție, poate trata mici tăieturi și leziuni și în același timp distruge microbii. Folosirea regulată a kolínskei apei îmbunătățește semnificativ starea pielii, care va fi foarte netedă și catifelată la atingere după aplicare. Dacă căutați un produs specific, Immortal Kolínska voda Samurai Spirit este una dintre opțiuni. Conține note de vârf de iasomie, mandarină verde și floare de ghimbir, note medii de vanilie și sare, și un fond de ambra, lemn de cedru de Kashmir și lemn de santal.

Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă