Pomadă de păr Uppercut Deluxe

REDUCERI DE VARĂ

49 RON 30%

Pomadă de păr Uppercut Deluxe

Rating

4.75/5 (93x)

Obțineți o fixare puternică și un parfum revigorant de nucă de cocos cu pomada clasică de la renumitul brand Uppercut Deluxe. Această pomadă cel mai bine vândută este solubilă în apă, ceea ce înseamnă o îndepărtare ușoară fără a lăsa urme nedorite. Oferă formă și caracter coafurii tale, în același timp menține părul plin de viață și fără efectul de păr „aplatizat”. Garanta o prindere puternica si o stralucire moale, in timp ce nu usuca si nu lipeste parul, asigurandu-i astfel aspectul proaspat. Ideal pentru coafuri clasice „slick back” sau moderne. Făcut cu dragoste în Australia. Citește mai mult
Mărimea

Selectează varianta

Selectează varianta

49 RON Discount 14 RON

de la 35 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Uppercut Deluxe

Descriere
Obțineți o fixare puternică și un parfum revigorant de nucă de cocos cu pomada clasică de la renumitul brand Uppercut Deluxe. Această pomadă cel mai bine vândută este solubilă în apă, ceea ce înseamnă o îndepărtare ușoară fără a lăsa urme nedorite. Oferă formă și caracter coafurii tale, în același timp menține părul plin de viață și fără efectul de păr „aplatizat”. Garanta o prindere puternica si o stralucire moale, in timp ce nu usuca si nu lipeste parul, asigurandu-i astfel aspectul proaspat. Ideal pentru coafuri clasice „slick back” sau moderne. Făcut cu dragoste în Australia.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.75/5

Adaugă

Nici un comentariu

Pomadă de păr Uppercut Deluxe
Pomadă de păr Uppercut Deluxe

de la 35 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă