Ulei de barbă Golden Beards Toscana 30ml

NEW SEASON

94 RON 10%

Ulei de barbă Golden Beards Toscana 30ml

Rating

4.29/5 (7x)

Uleiul organic Golden Beards realizat integral din uleiuri naturale iti va inmuia barba si pielea de dedesubt. Uleiul amintește de plantațiile de măslini și grădinile de ierburi cu aroma sa picant și picant. Fabricat manual în Danemarca. Volum 30 ml. Utilizare: in functie de lungimea barbii, picurati cantitatea de ulei (5-10 picaturi) in palma si masati-o in toata barba si pielea de sub ea. În mod ideal, folosiți uleiul după spălarea feței. Compozitie: ulei de jojoba, ulei de argan si ulei de lavanda, uleiuri esentiale de ghimbir si pin. Citește mai mult

Vypredané

94 RON Discount 10 RON

84 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Golden Beards

Descriere
Uleiul organic Golden Beards realizat integral din uleiuri naturale iti va inmuia barba si pielea de dedesubt. Uleiul amintește de plantațiile de măslini și grădinile de ierburi cu aroma sa picant și picant. Fabricat manual în Danemarca. Volum 30 ml. Utilizare: in functie de lungimea barbii, picurati cantitatea de ulei (5-10 picaturi) in palma si masati-o in toata barba si pielea de sub ea. În mod ideal, folosiți uleiul după spălarea feței. Compozitie: ulei de jojoba, ulei de argan si ulei de lavanda, uleiuri esentiale de ghimbir si pin.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.29/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă