Pudră de păr Slick Gorilla 20g

REDUCERI DE VARĂ

69 RON 30%

Pudră de păr Slick Gorilla 20g

Rating

4.42/5 (168x)

Descoperiți o revoluție în îngrijirea părului cu noua pudră de păr Slick Gorilla. Acest produs asigură o fixare invizibilă părului tău, garantează un aspect natural și îi conferă un volum uimitor. O alternativa ideala la pomade si creme de par, pudra Slick Gorilla este alegerea perfecta pentru cei care cauta o modalitate usoara de a-si da coafura forma perfecta. Dezvoltat în Turcia, acest produs de 20 g este un must-have pentru oricine dorește să își îngrijească părul într-un mod modern și eficient. Citește mai mult

Vypredané

69 RON Discount 20 RON

49 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Slick Gorilla

Descriere
Descoperiți o revoluție în îngrijirea părului cu noua pudră de păr Slick Gorilla. Acest produs asigură o fixare invizibilă părului tău, garantează un aspect natural și îi conferă un volum uimitor. O alternativa ideala la pomade si creme de par, pudra Slick Gorilla este alegerea perfecta pentru cei care cauta o modalitate usoara de a-si da coafura forma perfecta. Dezvoltat în Turcia, acest produs de 20 g este un must-have pentru oricine dorește să își îngrijească părul într-un mod modern și eficient.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.42/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă