Barber's Range shavette din oțel inoxidabil

NEW SEASON

122 RON 25%

Barber's Range shavette din oțel inoxidabil

Rating

4.43/5 (7x)

Shavetta din oțel inoxidabil cu mâner din oțel inoxidabil. Nu este doar frumos de privit, dar se potrivește perfect și în mână. Mecanismul de glisare pentru aparate de ras vă permite să schimbați aparatele de ras fără efort și să obțineți întotdeauna un bărbierit perfect. Fabricat în Marea Britanie. Lamele obișnuite de ras sunt folosite pentru shavetta. Briciul nu este inclus în pachet. Citește mai mult

Vypredané

122 RON Discount 31 RON

91 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Descriere
Shavetta din oțel inoxidabil cu mâner din oțel inoxidabil. Nu este doar frumos de privit, dar se potrivește perfect și în mână. Mecanismul de glisare pentru aparate de ras vă permite să schimbați aparatele de ras fără efort și să obțineți întotdeauna un bărbierit perfect. Fabricat în Marea Britanie. Lamele obișnuite de ras sunt folosite pentru shavetta. Briciul nu este inclus în pachet.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.43/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă