Elegance Black Mask 30ml

REDUCERI DE VARĂ

25 RON 30%
Masca neagră Elegance este o mască de față specială care curăță porii înfundați de pe față. Masca de curățare profundă îndepărtează impuritățile și punctele negre de pe față. Cărbunele adăugat acționează ca un magnet pentru a scoate chiar și cea mai dură murdărie. Masca folosește ingrediente care ajută la refacerea pielii și lasă fața întinerită. Volum 250 ml. Utilizare: aplicați un strat subțire (puțin mai gros la margini) de mască pe o față curată. Evitați zona din jurul ochilor, buzelor, sprâncenelor și părului. Lăsați-l să se usuce complet pe față timp de 15-20 de minute și îndepărtați-l treptat complet. Începeți să îndepărtați de la margini și continuați ușor să „rulați” masca. Îndepărtați reziduul cu apă caldă și un prosop. Masca trebuie folosită o dată la 1-2 săptămâni. Ingrediente: Aqua, alcool polivinilic, oxid feroferric, propilenglicol, gumă xantan, glicirizat dipotasic, cărbune activat, DMDM ​​​​hidantoină, butilcarbamat de lodopropinil, EDTA disodic, parfum. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

25 RON Discount 8 RON

17 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Descriere
Masca neagră Elegance este o mască de față specială care curăță porii înfundați de pe față. Masca de curățare profundă îndepărtează impuritățile și punctele negre de pe față. Cărbunele adăugat acționează ca un magnet pentru a scoate chiar și cea mai dură murdărie. Masca folosește ingrediente care ajută la refacerea pielii și lasă fața întinerită. Volum 250 ml. Utilizare: aplicați un strat subțire (puțin mai gros la margini) de mască pe o față curată. Evitați zona din jurul ochilor, buzelor, sprâncenelor și părului. Lăsați-l să se usuce complet pe față timp de 15-20 de minute și îndepărtați-l treptat complet. Începeți să îndepărtați de la margini și continuați ușor să „rulați” masca. Îndepărtați reziduul cu apă caldă și un prosop. Masca trebuie folosită o dată la 1-2 săptămâni. Ingrediente: Aqua, alcool polivinilic, oxid feroferric, propilenglicol, gumă xantan, glicirizat dipotasic, cărbune activat, DMDM ​​​​hidantoină, butilcarbamat de lodopropinil, EDTA disodic, parfum.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.41/5

Adaugă

Nici un comentariu

Elegance Black Mask 30ml
Elegance Black Mask 30ml

17 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă