Denman Be-Bop pensula argintie

NEW SEASON

30 RON 25%
Perie argintie pentru bărbați pentru șamponarea/masarea capului. Vârfurile fine din plastic sunt ideale pentru un masaj perfect al capului și pentru aplicarea produsului de coafat pe păr. Peria este mai usor de folosit pentru parul de pana la 10-15 cm lungime. Cu părul mai lung, peria se încurcă în păr. ATENȚIE: peria nu este potrivită pentru utilizare cu un uscător de păr. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

30 RON Discount 8 RON

22 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Denman

Descriere
Perie argintie pentru bărbați pentru șamponarea/masarea capului. Vârfurile fine din plastic sunt ideale pentru un masaj perfect al capului și pentru aplicarea produsului de coafat pe păr. Peria este mai usor de folosit pentru parul de pana la 10-15 cm lungime. Cu părul mai lung, peria se încurcă în păr. ATENȚIE: peria nu este potrivită pentru utilizare cu un uscător de păr.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Denman Be-Bop pensula argintie
Denman Be-Bop pensula argintie

22 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă