Clubman Pinaud Whisky Woods 177ml

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

69 RON 30%

Clubman Pinaud Whisky Woods 177ml

Rating

4.54/5 (13x)

Whisky Woods aftershave combină aromele frunzelor de tutun și ale bergamotei împreună cu un amestec de whisky și arome lemnoase. Apa după bărbierit calmează pielea proaspăt rasă și garantează o răcire plăcută. Ajută la vindecarea tăieturilor minore de la bărbierit. Produs in SUA. Citește mai mult

Vypredané

69 RON Discount 20 RON

49 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Clubman Pinaud

Descriere
Whisky Woods aftershave combină aromele frunzelor de tutun și ale bergamotei împreună cu un amestec de whisky și arome lemnoase. Apa după bărbierit calmează pielea proaspăt rasă și garantează o răcire plăcută. Ajută la vindecarea tăieturilor minore de la bărbierit. Produs in SUA.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.54/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă