Clubman Pinaud liliac

REDUCERI DE VARĂ

32 RON 30%
Colonie veche cu un parfum de modă veche foarte răcoritoare de liliac și mosc. Răcorește perfect pielea după bărbierit. De asemenea, este potrivit pentru utilizare ca răcoritoare după duș. Pe timpul verii, recomandam pastrarea la frigider, efectul racoritor este si mai pronuntat! Citește mai mult
Mărimea

Selectează varianta

Selectează varianta

32 RON Discount 10 RON

de la 22 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Clubman Pinaud

Descriere
Colonie veche cu un parfum de modă veche foarte răcoritoare de liliac și mosc. Răcorește perfect pielea după bărbierit. De asemenea, este potrivit pentru utilizare ca răcoritoare după duș. Pe timpul verii, recomandam pastrarea la frigider, efectul racoritor este si mai pronuntat!
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Clubman Pinaud liliac
Clubman Pinaud liliac

de la 22 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă