Clippercid 425g

NEW SEASON

69 RON 25%

Clippercid 425g

Rating

5/5 (14x)

Spray-ul pentru toate tipurile de aparate este potrivit pentru orice frizerie/salon de coafura. Răcește perfect mașina după funcționare continuă, în același timp o dezinfectează de toți virușii cunoscuți, unge și curățează lamele de păr și ajută la protejarea mașinii de coroziune. Utilizare: pulverizați Clippercide pe aparat când este pornit și după ce îl opriți, lăsați-l să se usuce sau ștergeți-l cu o cârpă. Spray-ul poate fi folosit pe toate uneltele (foarfece, brici, etc.) Citește mai mult

Vypredané

69 RON Discount 17 RON

52 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Barbicide

Descriere
Spray-ul pentru toate tipurile de aparate este potrivit pentru orice frizerie/salon de coafura. Răcește perfect mașina după funcționare continuă, în același timp o dezinfectează de toți virușii cunoscuți, unge și curățează lamele de păr și ajută la protejarea mașinii de coroziune. Utilizare: pulverizați Clippercide pe aparat când este pornit și după ce îl opriți, lăsați-l să se usuce sau ștergeți-l cu o cârpă. Spray-ul poate fi folosit pe toate uneltele (foarfece, brici, etc.)
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă