Pe bază de ulei

Pomadele clasice au început să fie folosite la începutul secolului 19. În compoziția lor găsim în primul rând: ceară de albine sau ceară cosmetică, vaselină, uleiuri de origine vegetală și, de asemenea, parfumuri adăugate. Principala lor avantaj este că nu se usucă în păr și ne permite să ne aranjăm coafura în orice moment al zilei. Pentru a îndepărta complet pomada din păr, este totuși necesar un șampon special pentru pomade.

 • Uppercut Deluxe Monster Hold 92 RON 30%

  REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

  Uppercut Deluxe Monster Hold

  Pomadă clasică cu fixare brutală. Pomada pe bază de vaselină și ceară de albine va întări orice coafură. Datorită formulei special dezvoltate, este rezistent la transpirație, apă și vânt. Pomada are o strălucire ridicată. Nu puteți spăla pomada de pe păr cu șampon obișnuit. Fabricat în Australia. Utilizare: doar încălziți o cantitate foarte mică în palme și utilizați pe părul uscat....

  Vypredané

  64 RON

  92 RON Discount 28 RON

Parametrii
Preț

Disponibilitate
Caută termeni

Căutați rezultatele filtrului de căutare după text complet

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă