Pomadă mată Tenax 125 ml

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

64 RON 30%

Pomadă mată Tenax 125 ml

Rating

3.38/5 (24x)

Nou de la brandul italian Tenax, care produce sub aripile celui mai faimos brand Proraso. Pomada mată are o fixare de rezistență medie, nu se usucă în păr în timpul zilei, așa că o poți regla oricând. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și se spală ușor de pe păr. Pomada are un parfum masculin placut. Citește mai mult

Vypredané

64 RON Discount 19 RON

45 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Proraso

Descriere
Nou de la brandul italian Tenax, care produce sub aripile celui mai faimos brand Proraso. Pomada mată are o fixare de rezistență medie, nu se usucă în păr în timpul zilei, așa că o poți regla oricând. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și se spală ușor de pe păr. Pomada are un parfum masculin placut.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

3.38/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă