Pacinos Sleek Pomade 118ml

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

89 RON 30%

Pacinos Sleek Pomade 118ml

Rating

4.86/5 (14x)

NOU! Pomada extra puternica de la brandul de renume mondial Pacinos este realizata pe baza de apa, are o fixare puternica si lasa o stralucire mare in coafura. Datorită pomadei, vei adăuga volumul dorit coafurii tale. Pomada este foarte ușor de lucrat, este ușor de spălat. Are un parfum proaspăt de care nu te vei sătura nici după luni de utilizare. Potrivit pentru coafuri pompadour, pieptănate, precum și pentru evidențierea coafurilor ondulate. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

89 RON Discount 26 RON

63 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Pacinos

Descriere
NOU! Pomada extra puternica de la brandul de renume mondial Pacinos este realizata pe baza de apa, are o fixare puternica si lasa o stralucire mare in coafura. Datorită pomadei, vei adăuga volumul dorit coafurii tale. Pomada este foarte ușor de lucrat, este ușor de spălat. Are un parfum proaspăt de care nu te vei sătura nici după luni de utilizare. Potrivit pentru coafuri pompadour, pieptănate, precum și pentru evidențierea coafurilor ondulate.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.86/5

Adaugă

Nici un comentariu

Pacinos Sleek Pomade 118ml
Pacinos Sleek Pomade 118ml

63 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă