Ceara de par NISHMAN 150ml

NEW SEASON LEN TERAZ -%

37 RON 25%

Ceara de par NISHMAN 150ml

Rating

4.53/5 (49x)

Încearcă o ceară de păr pe bază de apă care fixează perfect părul pentru întreaga zi și îi conferă o strălucire. Ideal pentru toate tipurile de par, permite pieptanarea usoara pe tot parcursul zilei, in timp ce produsul nu se usuca si nu se lipeste de par. După utilizare, nu rămân fulgi uscati în păr, asigurând un aspect impecabil. Citește mai mult
Culoare

Selectează varianta

Selectează varianta

37 RON Discount 9 RON

28 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: NISHMAN

Descriere
Încearcă o ceară de păr pe bază de apă care fixează perfect părul pentru întreaga zi și îi conferă o strălucire. Ideal pentru toate tipurile de par, permite pieptanarea usoara pe tot parcursul zilei, in timp ce produsul nu se usuca si nu se lipeste de par. După utilizare, nu rămân fulgi uscati în păr, asigurând un aspect impecabil.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.53/5

Adaugă

Nici un comentariu

Ceara de par NISHMAN 150ml
Ceara de par NISHMAN 150ml

28 RON

Produse alternative

 • Ceara de par Marmara 150ml 40 RON 25%

  NOUTATE NEW SEASON LEN TERAZ -%

  Ceara de par Marmara 150ml

  Barber Aqua Wax este pe bază de apă și se spală ușor de pe păr. Au un miros plăcut, dulce, ușor. Sunt ambalate într-o cutie de plastic și livrate sigilate. Fiecare piesă din linia Barber are o culoare recunoscută, iar unele sunt „luminoase în întuneric”. Cerurile, ca și alte produse marca BARBER, au un raport preț/calitate excelent.

  Skladom - odosielame do 24 hodín

  30 RON

  40 RON Discount 10 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă