Balsam pentru barba L3VEL3 150ml

NEW SEASON

74 RON 25%

Balsam pentru barba L3VEL3 150ml

Caracteristici cheie - Crema hidratantă superioară pentru barbă, îmbogățită cu extracte de hamamelis și urzică - Înmoaie, hidratează și îmblânzește bărbile uscate și încrețite în timp ce repara vârfurile despicate - Calmează și hidratează pielea uscată de sub bărbie, calmează iritația și mâncărimea - Spuma ușoară fără îndoială se absoarbe rapid fara reziduuri pentru rezultate de durata - Lasa toate tipurile de par facial curat, sanatos si ingrijit Utilizare: masati o cantitate mica de produs in barbie si pielea de dedesubt, lasati balsamul sa se usuce natural, nu clatiti. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

74 RON Discount 18 RON

56 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: L3VEL3

Descriere
Caracteristici cheie - Crema hidratantă superioară pentru barbă, îmbogățită cu extracte de hamamelis și urzică - Înmoaie, hidratează și îmblânzește bărbile uscate și încrețite în timp ce repara vârfurile despicate - Calmează și hidratează pielea uscată de sub bărbie, calmează iritația și mâncărimea - Spuma ușoară fără îndoială se absoarbe rapid fara reziduuri pentru rezultate de durata - Lasa toate tipurile de par facial curat, sanatos si ingrijit Utilizare: masati o cantitate mica de produs in barbie si pielea de dedesubt, lasati balsamul sa se usuce natural, nu clatiti.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Balsam pentru barba L3VEL3 150ml
Balsam pentru barba L3VEL3 150ml

56 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă