șampon de barbă bărbați rock London Oak Moss 100ml

REDUCERI DE VARĂ

59 RON 30%

șampon de barbă bărbați rock London Oak Moss 100ml

Uită de șampoanele obișnuite, meriți ceva special pentru a-ți spăla barba în fiecare zi. Acest șampon pentru barbă este și un hidratant, lăsându-ți barba super suplă, strălucitoare și curată. Hidratează în profunzime pielea uscată de dedesubt, calmează eficient mâncărimea și combate mătreața barbii. Infuzat cu parfumul proaspăt pământesc al lichenului, acest săpun de barbă te va aduce în genunchi – da, există! Citește mai mult

Vypredané

59 RON Discount 17 RON

42 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: men rock London

Descriere
Uită de șampoanele obișnuite, meriți ceva special pentru a-ți spăla barba în fiecare zi. Acest șampon pentru barbă este și un hidratant, lăsându-ți barba super suplă, strălucitoare și curată. Hidratează în profunzime pielea uscată de dedesubt, calmează eficient mâncărimea și combate mătreața barbii. Infuzat cu parfumul proaspăt pământesc al lichenului, acest săpun de barbă te va aduce în genunchi – da, există!
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă