L3VEL3 Balsam de barbă 50 ml

REDUCERI DE VARĂ

74 RON 30%

L3VEL3 Balsam de barbă 50 ml

Un balsam pentru barbă și mustață nu trebuie să lipsească pentru niciun bărbat cu barbă. Datorită conținutului de ceară de albine, uleiuri vegetale, acid de palmier, unt de shea, ulei de argan și extract de migdale, oferă barbei tale nutriția suplimentară necesară. Nu cântărește bărbia. Îi conferă o fixare moale și o strălucire moale. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

74 RON Discount 22 RON

52 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: L3VEL3

Descriere
Un balsam pentru barbă și mustață nu trebuie să lipsească pentru niciun bărbat cu barbă. Datorită conținutului de ceară de albine, uleiuri vegetale, acid de palmier, unt de shea, ulei de argan și extract de migdale, oferă barbei tale nutriția suplimentară necesară. Nu cântărește bărbia. Îi conferă o fixare moale și o strălucire moale.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

L3VEL3 Balsam de barbă 50 ml
L3VEL3 Balsam de barbă 50 ml

52 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă