Dear Barber balsam de barba 30ml

REDUCERI DE VARĂ

49 RON 30%
Dear Barber's Beard Balm conține un amestec hrănitor de uleiuri și ceară care înmoaie, condiționează și modelează ușor barba. Acest balsam de barbă este special formulat cu unt de shea, ceară de albine și ulei de ovăz pentru a oferi barbei tale o strălucire sănătoasă, în timp ce îți condiționează pielea și părul facial.” Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

49 RON Discount 14 RON

35 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Dear Barber

Descriere
Dear Barber's Beard Balm conține un amestec hrănitor de uleiuri și ceară care înmoaie, condiționează și modelează ușor barba. Acest balsam de barbă este special formulat cu unt de shea, ceară de albine și ulei de ovăz pentru a oferi barbei tale o strălucire sănătoasă, în timp ce îți condiționează pielea și părul facial.”
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Dear Barber balsam de barba 30ml
Dear Barber balsam de barba 30ml

35 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă