Uppercut Deluxe Crema de ras 100ml

NEW SEASON

77 RON 25%

Uppercut Deluxe Crema de ras 100ml

Rating

4.67/5 (3x)

Uppercut Deluxe Shave Cream este o cremă de ras non-grasă, care creează o spumă bogată datorită conținutului de ulei de măsline și de nucă de cocos. Alantoina protejează și accelerează vindecarea pielii deteriorate. Rezultatul este un bărbierit fin care vă lasă pielea curată și proaspătă, pregătită pentru aromele preferate. Volum: 100 ml. Fabricat în Australia. Ingrediente: apă purificată, acid stearic, sulfat de sodiu lauret, ulei de măsline, ulei de nucă de cocos, glicerină, propilenglicol, hidroxietilceluloză, monostearat de etilenglicol, trietanolamină, lauroil sarcosinat de sodiu, polivinilpirolidonă, alantoină, diazolid, vitamina azolidină Hidroxid, metil, paraben, propil paraben, edetat de sodiu, parfum. Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

77 RON Discount 19 RON

58 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Uppercut Deluxe

Descriere
Uppercut Deluxe Shave Cream este o cremă de ras non-grasă, care creează o spumă bogată datorită conținutului de ulei de măsline și de nucă de cocos. Alantoina protejează și accelerează vindecarea pielii deteriorate. Rezultatul este un bărbierit fin care vă lasă pielea curată și proaspătă, pregătită pentru aromele preferate. Volum: 100 ml. Fabricat în Australia. Ingrediente: apă purificată, acid stearic, sulfat de sodiu lauret, ulei de măsline, ulei de nucă de cocos, glicerină, propilenglicol, hidroxietilceluloză, monostearat de etilenglicol, trietanolamină, lauroil sarcosinat de sodiu, polivinilpirolidonă, alantoină, diazolid, vitamina azolidină Hidroxid, metil, paraben, propil paraben, edetat de sodiu, parfum.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.67/5

Adaugă

Nici un comentariu

Uppercut Deluxe Crema de ras 100ml
Uppercut Deluxe Crema de ras 100ml

58 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă