Sapun de ras Proraso - pentru piele sensibila 150ml

REDUCERI DE VARĂ

25 RON 30%

Sapun de ras Proraso - pentru piele sensibila 150ml

Rating

4.5/5 (14x)

Săpun de ras special, popular italian, pentru pielea foarte sensibilă. Folosirea săpunului asigură o alunecare mai bună a aparatului de ras sau a aparatului de ras și hrănește pielea. Printre alte ingrediente, conține eucalipt și mentol, care produce un efect plăcut de răcire. Săpunul nu conține parabeni, silicon, uleiuri minerale și nu conține coloranți artificiali. Fabricat in Italia. Volum 150 ml. Ingrediente: Aqua (apă/apă), acid stearic, ulei de cocos nucifera (nucă de cocos), hidroxid de potasiu, glicerină, hidroxid de sodiu, acid lactic, parfum (parfum), mentol, acetat de tocoferil, sarcozinat de lauroil de sodiu, hidroxietilceluloxină, hidroxietilceluloză, sodiu Cinnamal, Geraniol, Citral, Limonene, Linalool, Pentaeritritil Tetra-di-t-butil Hidroxihidrocinamat, Thymus vulgaris (cimbru) Extract de flori/frunze, Avena sativa (Ovăz) Extract de miez, Camellia sinensis Extract de frunze, Acid etidronic, Tetrasodium. Citește mai mult

Vypredané

25 RON Discount 8 RON

17 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Proraso

Descriere
Săpun de ras special, popular italian, pentru pielea foarte sensibilă. Folosirea săpunului asigură o alunecare mai bună a aparatului de ras sau a aparatului de ras și hrănește pielea. Printre alte ingrediente, conține eucalipt și mentol, care produce un efect plăcut de răcire. Săpunul nu conține parabeni, silicon, uleiuri minerale și nu conține coloranți artificiali. Fabricat in Italia. Volum 150 ml. Ingrediente: Aqua (apă/apă), acid stearic, ulei de cocos nucifera (nucă de cocos), hidroxid de potasiu, glicerină, hidroxid de sodiu, acid lactic, parfum (parfum), mentol, acetat de tocoferil, sarcozinat de lauroil de sodiu, hidroxietilceluloxină, hidroxietilceluloză, sodiu Cinnamal, Geraniol, Citral, Limonene, Linalool, Pentaeritritil Tetra-di-t-butil Hidroxihidrocinamat, Thymus vulgaris (cimbru) Extract de flori/frunze, Avena sativa (Ovăz) Extract de miez, Camellia sinensis Extract de frunze, Acid etidronic, Tetrasodium.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă