Uppercut Deluxe Featherweight

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

92 RON 30%

Uppercut Deluxe Featherweight

Rating

4.74/5 (19x)

Uppercut Deluxe Featherweight este o ceara crem cu un efect de lejeritate excelent. Oferă părul cu aspect natural - părul este pufos și mat, dar nu uscat. Păstrează părul ușor și flexibil pe tot parcursul zilei. Potrivit pentru toate tipurile de păr, de lungime scurtă și medie. Mirosul cremei este de citrice proaspăt. Fabricat în Australia. Compoziție: apă, copolimer VP/VA, alcool cetostearilic, oleth-10, ulei mineral, propilenglicol, tribehenină, ceteareth-20, microceară, fenoxietanol, acrilați/c10-30 alchil acrilat polimer încrucișat, trietanolamină, parfum. Citește mai mult
Mărimea

Selectează varianta

Selectează varianta

92 RON Discount 28 RON

de la 64 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Uppercut Deluxe

Descriere
Uppercut Deluxe Featherweight este o ceara crem cu un efect de lejeritate excelent. Oferă părul cu aspect natural - părul este pufos și mat, dar nu uscat. Păstrează părul ușor și flexibil pe tot parcursul zilei. Potrivit pentru toate tipurile de păr, de lungime scurtă și medie. Mirosul cremei este de citrice proaspăt. Fabricat în Australia. Compoziție: apă, copolimer VP/VA, alcool cetostearilic, oleth-10, ulei mineral, propilenglicol, tribehenină, ceteareth-20, microceară, fenoxietanol, acrilați/c10-30 alchil acrilat polimer încrucișat, trietanolamină, parfum.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.74/5

Adaugă

Nici un comentariu

Uppercut Deluxe Featherweight
Uppercut Deluxe Featherweight

de la 64 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă