Uppercut Deluxe Easy Hold

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

92 RON 30%

Uppercut Deluxe Easy Hold

Rating

4.85/5 (13x)

Dacă nu-ți place senzația că părul tău este îngreunat de un produs de styling, există ceva nou pentru tine de la marca australiană Uppercut Deluxe! Crema confera parului un aspect natural mat. Servește ca fixare a coafurii cu rezistență medie. Mirosul amintește de tutun în combinație cu arome lemnoase. Fabricat în Australia. Ingrediente: Aqua, acid stearic, ulei de ricin hidrogenat, ciclometiconă, ceară microcristalină, glicerină, Copernica Cerifera Cera, ciclotetrasiloxan PVP, fenoxietanol, caprylyl glicol, poliacriamidă, C13-14 Steparafină, G, Parfumam, Soparafină, Parfumamat, Sodium, Parfumam -Izometil iononă, hidroxid de sodiu, EDTA tetrasodic, CI77499/oxid de fier. Citește mai mult

Vypredané

92 RON Discount 28 RON

64 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Uppercut Deluxe

Descriere
Dacă nu-ți place senzația că părul tău este îngreunat de un produs de styling, există ceva nou pentru tine de la marca australiană Uppercut Deluxe! Crema confera parului un aspect natural mat. Servește ca fixare a coafurii cu rezistență medie. Mirosul amintește de tutun în combinație cu arome lemnoase. Fabricat în Australia. Ingrediente: Aqua, acid stearic, ulei de ricin hidrogenat, ciclometiconă, ceară microcristalină, glicerină, Copernica Cerifera Cera, ciclotetrasiloxan PVP, fenoxietanol, caprylyl glicol, poliacriamidă, C13-14 Steparafină, G, Parfumam, Soparafină, Parfumamat, Sodium, Parfumam -Izometil iononă, hidroxid de sodiu, EDTA tetrasodic, CI77499/oxid de fier.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.85/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă