Sapun de ras Proraso - pentru par dur 150ml

REDUCERI DE PRIMĂVARĂ

25 RON 30%

Sapun de ras Proraso - pentru par dur 150ml

Rating

5/5 (5x)

Sapunul rosu Proraso cu lemn de santal si unt de shea este ideal pentru pielea uscata si parul foarte dur. Datorită untului de shea, are proprietăți excelente de hidratare. La asta te-ai aștepta de la Proraso. Fabricat in Italia. Volum 150 ml. Ingrediente: Aqua (apă), acid stearic, ulei de cocos nucifera (nucă de cocos), hidroxid de potasiu, glicerină, hidroxid de sodiu, acid lactic, parfum (parfum), Butyrospermum parkii (shea), unt de Theobroma cacao (cacao), unt de semințe de sodiu, Sarcozinat, hidroxihidrocinamat de pentaeritritil tetra-di-t-butil, EDTA tetrasodic, hidroxietilceluloză, citronellol, geraniol, limonen, linalol, cumarină, hidroximetilglicinat de sodiu, ulei de album Santalum (lemn de santal) Citește mai mult

Vypredané

25 RON Discount 8 RON

17 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Proraso

Descriere
Sapunul rosu Proraso cu lemn de santal si unt de shea este ideal pentru pielea uscata si parul foarte dur. Datorită untului de shea, are proprietăți excelente de hidratare. La asta te-ai aștepta de la Proraso. Fabricat in Italia. Volum 150 ml. Ingrediente: Aqua (apă), acid stearic, ulei de cocos nucifera (nucă de cocos), hidroxid de potasiu, glicerină, hidroxid de sodiu, acid lactic, parfum (parfum), Butyrospermum parkii (shea), unt de Theobroma cacao (cacao), unt de semințe de sodiu, Sarcozinat, hidroxihidrocinamat de pentaeritritil tetra-di-t-butil, EDTA tetrasodic, hidroxietilceluloză, citronellol, geraniol, limonen, linalol, cumarină, hidroximetilglicinat de sodiu, ulei de album Santalum (lemn de santal)
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă