Sapun de ras Proraso - verde 150ml

REDUCERI DE VARĂ

25 RON 30%

Sapun de ras Proraso - verde 150ml

Rating

4.5/5 (4x)

Un hibrid între săpunurile de ras și spumă. Săpunul are un miros foarte revigorant și va oferi baza pentru un bărbierit fin. Spuma din săpun este cremoasă și asigură o amortizare lină și garantează o experiență de bărbierit plăcută. Ingredientele cheie includ eucalipt și mentol. Fabricat in Italia. Volum 150 ml. Ingrediente: Aqua (apă), acid stearic, ulei de Cocos nucifera (nucă de cocos), hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, glicerină, acid lactic, lauroil sarcosinat de sodiu, mentol, camfor, eucaliptol, ulei de frunze de eucalyptus globulus, pentaerithrityl Hidroxihidrocinamat de butil, EDTA tetrasodic, hidroxietilceluloză, hidroximetilglicinat de sodiu, geraniol, parfum (parfum) Citește mai mult

Skladom - odosielame do 24 hodín

25 RON Discount 8 RON

17 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: Proraso

Descriere
Un hibrid între săpunurile de ras și spumă. Săpunul are un miros foarte revigorant și va oferi baza pentru un bărbierit fin. Spuma din săpun este cremoasă și asigură o amortizare lină și garantează o experiență de bărbierit plăcută. Ingredientele cheie includ eucalipt și mentol. Fabricat in Italia. Volum 150 ml. Ingrediente: Aqua (apă), acid stearic, ulei de Cocos nucifera (nucă de cocos), hidroxid de potasiu, hidroxid de sodiu, glicerină, acid lactic, lauroil sarcosinat de sodiu, mentol, camfor, eucaliptol, ulei de frunze de eucalyptus globulus, pentaerithrityl Hidroxihidrocinamat de butil, EDTA tetrasodic, hidroxietilceluloză, hidroximetilglicinat de sodiu, geraniol, parfum (parfum)
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Evaluarea produsului

4.5/5

Adaugă

Nici un comentariu

Sapun de ras Proraso - verde 150ml
Sapun de ras Proraso - verde 150ml

17 RON

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă