men rock London

Site-ul producătorului: www.beardguru.sk/c/vyrobcovia/men-rock

 • șampon pentru barbă pentru bărbați lime și cafeină 100 ml 59 RON 30%

  REDUCERI DE VARĂ

  șampon pentru barbă pentru bărbați lime și cafeină 100 ml

  Dacă notele de citrice acidulate ale limei siciliene nu sunt suficiente pentru a te ridica, ingredientul activ de cofeină îți va începe serios ziua. S-a dovedit că cofeina stimulează foliculii de păr la rădăcini și crește creșterea lor naturală. Acest șampon pentru barbă este, de asemenea, o cremă hidratantă care îți va face barba super suplă, strălucitoare și curată. Hidratează profund pielea...

  Vypredané

  42 RON

  59 RON Discount 18 RON

 • șampon de barbă bărbați rock London Oak Moss 100ml 59 RON 30%

  REDUCERI DE VARĂ

  șampon de barbă bărbați rock London Oak Moss 100ml

  Uită de șampoanele obișnuite, meriți ceva special pentru a-ți spăla barba în fiecare zi. Acest șampon pentru barbă este și un hidratant, lăsându-ți barba super suplă, strălucitoare și curată. Hidratează în profunzime pielea uscată de dedesubt, calmează eficient mâncărimea și combate mătreața barbii. Infuzat cu parfumul proaspăt pământesc al lichenului, acest săpun de barbă te va aduce în...

  Vypredané

  42 RON

  59 RON Discount 18 RON

 • balsam de barbă men rock London lime & cafeină 100 ml 59 RON 30%

  REDUCERI DE VARĂ

  balsam de barbă men rock London lime & cafeină 100 ml

  Acest balsam de barbă este ideal ca balsam și balsam fără îndoială pentru părul facial uscat și rigid. Elementele de condiționare profundă hrănesc pielea de sub bărbie și ajută la combaterea mâncărimii din barbă și a pielii descuamate. Nu lasa o senzatie grasa, ceara si este usor de folosit. Dacă notele citrice acidulate ale lămâiului sicilian nu sunt suficiente pentru a te trezi și a-ți începe...

  Vypredané

  42 RON

  59 RON Discount 18 RON

 • balsam de barba pentru barbati rock London Oak Moss 100ml 59 RON 30%

  REDUCERI DE VARĂ

  balsam de barba pentru barbati rock London Oak Moss 100ml

  Acest balsam de barbă este ideal ca balsam și balsam fără îndoială pentru părul facial uscat și rigid. Elementele de condiționare profundă hrănesc pielea de sub bărbie și ajută la combaterea mâncărimii din barbă și a pielii descuamate. Nu lasa o senzatie grasa, ceara si este usor de folosit. Infuzat cu parfumul liniștitor pământesc al lichenului pentru o prospețime lemnoasă captivantă.

  Vypredané

  42 RON

  59 RON Discount 18 RON

 • barbati rock London ulei de barba 30ml 64 RON 30%

  REDUCERI DE VARĂ

  barbati rock London ulei de barba 30ml

  Un parfum unic și distinctiv, plin de ingrediente pur naturale! Cu note de rozmarin, lemn de cedru și grapefruit, acest ulei de barbă culminează cu un parfum bogat și proaspăt. Uleiul de rozmarin este excelent pentru creșterea barbii și ajută la prevenirea pielii uscate, mâncărime și solzoase. Vitamina E, un antioxidant natural, hidratează pielea și asigură ca aceasta să rămână hidratată.

  Vypredané

  45 RON

  64 RON Discount 19 RON

 • bărbați rock london perie de bărbierit 64 RON 30%

  REDUCERI DE VARĂ

  bărbați rock london perie de bărbierit

  Această perie de bărbierit vegană din peri sintetici amestecă apa fierbinte și crema de ras într-o spumă de amortizare surprinzător de groasă pentru un bărbierit mult mai confortabil. Ajută la îndepărtarea pielii moarte nedorite și ajută la evitarea zgârieturilor, tăieturilor sau iritațiilor.

  Vypredané

  45 RON

  64 RON Discount 19 RON

 • sampon barbati rock pentru corp si par 200ml 62 RON 30%

  NOUTATE REDUCERI DE VARĂ

  sampon barbati rock pentru corp si par 200ml

  Obțineți o experiență răcoritoare cu mirosul de mentă după ce vă spălați părul cu șamponul Men Rock. Aloe vera conținută în șampon nu hidratează doar părul, ci și scalpul, oferind o hidratare completă pentru păr și scalp.

  Vypredané

  43 RON

  62 RON Discount 19 RON

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă