șampon pentru barbă pentru bărbați lime și cafeină 100 ml

REDUCERI DE VARĂ

59 RON 30%

șampon pentru barbă pentru bărbați lime și cafeină 100 ml

Dacă notele de citrice acidulate ale limei siciliene nu sunt suficiente pentru a te ridica, ingredientul activ de cofeină îți va începe serios ziua. S-a dovedit că cofeina stimulează foliculii de păr la rădăcini și crește creșterea lor naturală. Acest șampon pentru barbă este, de asemenea, o cremă hidratantă care îți va face barba super suplă, strălucitoare și curată. Hidratează profund pielea uscată de dedesubt și ajută la problemele de mâncărime și mătreață de pe bărbie. Citește mai mult

Vypredané

59 RON Discount 17 RON

42 RON

Adaugă la favorite

Trebuie să vă conectați mai întâi

Watchdog

Trebuie să vă conectați mai întâi

Producător: men rock London

Descriere
Dacă notele de citrice acidulate ale limei siciliene nu sunt suficiente pentru a te ridica, ingredientul activ de cofeină îți va începe serios ziua. S-a dovedit că cofeina stimulează foliculii de păr la rădăcini și crește creșterea lor naturală. Acest șampon pentru barbă este, de asemenea, o cremă hidratantă care îți va face barba super suplă, strălucitoare și curată. Hidratează profund pielea uscată de dedesubt și ajută la problemele de mâncărime și mătreață de pe bărbie.
Discuție 0

Nici un comentariu

Comentariu nou

Rating 0

Nu este încă evaluat. Fiți primul!

Adaugă

Nici un comentariu

Comentariu nou

Captcha

i

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă