• Clubman Pinaud liliac 25%

  NEW SEASON

  Clubman Pinaud liliac

  Colonie veche cu un parfum de modă veche foarte răcoritoare de liliac și mosc. Răcorește perfect pielea după bărbierit. De asemenea, este potrivit pentru utilizare ca răcoritoare după duș. Pe timpul verii, recomandam pastrarea la frigider, efectul racoritor este si mai pronuntat!

  Skladom - odosielame do 24 hodín

  de la 24 RON

  de la 32 RON Discount 8 RON

 • Clubman Pinaud Whisky Woods 177ml 69 RON 25%

  NEW SEASON

  Clubman Pinaud Whisky Woods 177ml

  Whisky Woods aftershave combină aromele frunzelor de tutun și ale bergamotei împreună cu un amestec de whisky și arome lemnoase. Apa după bărbierit calmează pielea proaspăt rasă și garantează o răcire plăcută. Ajută la vindecarea tăieturilor minore de la bărbierit. Produs in SUA.

  Vypredané

  52 RON

  69 RON Discount 17 RON

 • Eau De Portugal tonic 370 ml 94 RON 25%

  NEW SEASON

  Eau De Portugal tonic 370 ml

  Tonic pentru păr cu un parfum plăcut de lămâi portugheze. Potrivit pentru masajul capului și pentru menținerea părului sănătos. Tonicul lasa parul cu o stralucire moale si fixare moale, nu lasa parul gras. Produs in SUA. Volum 370 ml.

  Skladom - odosielame do 24 hodín

  71 RON

  94 RON Discount 24 RON

Parametrii
Preț

Disponibilitate
Caută termeni

Căutați rezultatele filtrului de căutare după text complet

Login

Parola uitată

Preferințe de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți vizita dvs. pe acest site, pentru analiza performanței acestuia și pentru colectarea datelor privind utilizarea sa. În acest scop, putem utiliza instrumente și servicii de la terți, iar datele colectate pot fi transferate către parteneri din UE, SUA sau alte țări. Făcând clic pe „Acceptați toate cookie-urile", vă exprimați acordul cu acest proces. Mai jos, puteți găsi informații detaliate sau să vă ajustați preferințele.

Declarația de confidențialitate

Arată detalii

Login

Parola uitată

Produsul a fost adăugat în coș
Continuă cumpărarea Comandă